Originalni dopis osnovnim i srednjim školama od strane resornog ministarstva

normabel.com

normabel.com

Obvezna priprema nastave na daljinu najkasnije do 16.3.2020.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

Ministarstvo znanosti i obrazovanja jučer 11.03.20. uputilo je svim osnovnim i srednjim školama dopis, u vezi s pripremom nastave na daljinu primjenom informacijsko-komunikacijske tehnologije. U dokumentu su izdane upute kako organizirati protok informacija kao i zone odgovornosti prema hijerarhijskoj strukturi školskih ustanova.

Dopis Ministarstva znanosti i obrazovanja školama by Normabel.com on Scribd

Također je na školi da procijene koja su djeca slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, odnosno nemaju kod kuće osiguran uređaj ili pristup internetu te im sukladno procjeni na korištenje dodijele na korištenje školske tablete za učenje od kuće, kao i pripadajuće SIM kartice radi ostvarivanja pristupa internetu.

Sve pripremne aktivnosti sukladno dopisu moraju biti provedene do 16.03.2020. (ponedjeljak).

Kroz jučerašnju press konferenciju održane u Vladi saznali smo i da će se nastava najvjerojatnije održavati i putem HRT-a odnosno na 3. ili 4. programu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

*** UPOZORENJE: Sadržaj vaših komentara kao i naziv vaših profila pri komentiranju je javno vidljiv.

Autor komentara sam odgovara za sadržaj komentara.
Normabel.com kao niti članovi tima koji radi na sadržajima Normabel.com portala nisu odgovorni za sadržaje komentara korisnika portala.
Svi komentari mogu biti moderirani ako na bilo koji način potencijalno GRUBO krše opća pravila ponašanja ili zakonske odredbe (vrijeđanje, diskriminacija – prijetnje i sl. pozivanje na počinjenje nasilja ili kaznenih djela i dr.)