Hipoteze: Gay-šišmiš, novi skori rat u Ukrajini, COVID-ID-željezna zavjesa…

Robert Valdec

Robert Valdec

Ne znam za vas, no pokušati ću sada ne misliti na sve ovo, možda uz pomoć nečeg sličnog imenu ovog portala, jer inače neću moći zaspati. Pokušati ću. Sanjati neki bolji svijet. Bez šišmiša, Sorosa, Gatesa, zaraženih svinja, Klausa Schwaba, štakora, kobri i ostalih stvorenja
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

Ne želim u ovom tekstu ulaziti u to postoji li ili ne koronavirus, je li smrtonosan, je li stvoren u laboratoriju i namjerno pušten s ciljem koji nam se odvija pred očima, ali ta priča još ni izdaleka mi ne izgleda završenom.
Nemam namjere pisati, za sada, ni o stvarnoj svrsi lockdown-a, maski, samoizolacija, mjera, umrlima koji bi i danas živjeli da tih mjera nije bilo, o tome je li laboratorij u Wuhanu iz kojeg je navodni virus krenuo u svijet u složenom vlasničkom odnosu Glaxosmithkline kojem je, pak, vlasnik Pfizer.
Čak ovdje, još, neću niti nagađati, a kamoli istraživati je li taj laboratorij izgradila njemačka tvrtka ‘Winterthur’ kojoj je, pak, vlasnik, kažu, George Soros. Kao što je i jedan od glavnih dioničara Pfizera, kažu, Bill Gates. Koji je, opet, jedan od najvećih donatora Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)…

Tko se zadnji smije – najslađe se smije. Nadam se.


Zadržimo se na mainstream verziji o gay-šišmišu zaraženom s AIDS-om koji je ugrizao prehlađenog štakora, kojeg je pojela kobra koja je imala ptičju gripu, a koju je pokupila dok je prolazila kroz svinjac u kojem je živio prasac zaražen svinjskom gripom… Pa je onda onako omamljena temperaturom gmizala i završila pod papkom krave koja je bolovala od goveđeg ludila, te ju je, polumrtvu pokupio kineski seljak čiji sin ima sifilis i prodao ju na ‘Mokroj tržnici’ u Wuhanu gdje su je objesili, pa su djeca s meningitisom prolazila i napila se njene svježe krvi… Pa je tako nastao ‘COVID 19’. I proširio se svijetom bespovratno ga promijenivši.
Za sljedeći tekst ostavljam i priču o WHO kojoj je stvarni vlasnik, navodno, Bill Gates, a koji je i jedan od glavnih u Svjetskom ekonomskom forumu kojem je sjedište u Ženevi, baš kao i Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, a koja najavljuje ‘veliki gospodarski reset’…
Za danas ću se ograničiti na nekoliko ‘slučajnih’ podudarnosti koje bi zbog onog ‘gay-šišmiša’ mogle izazvati nove geopolitičke promjene u svijetu. Naime, paralelno sa cijelom ovom ‘pandemijskom’ sagom u svijetu se događaju i neke druge stvari. Neke izravno, neke neizravno vezane uz nju.
Prekasno je, naravno, sada govoriti o tome kako je u Americi početkom godine na vlast došao Joe Biden i to, navodno, prevarom, zahvaljujući, kako njemu neskloni tvrde, ‘dopisnim glasovima’ koji su, pak, zbog ‘pandemije’ odlučili novog američkog predsjednika.

Imamo li glavnog kandidata za Nobelovu nagradu za mir 20201.?

No nije prekasno ustvrditi kako je upravo on bio jedan od režisera državnog udara u Ukrajini, nasilnog ustoličavanja njemu podobnog ‘vođe’, njegovim prvim potezima kojima je izazvao šok u velikom dijelu te države, masakru u Odesi, Mariupolju, Slavjansku (tijekom posljednja dva navedena bio sam i osobno nazočan). Države u čijem se istočnom dijelu, nakon tih događaja samoproglašenim republikama DNR i LNR koje ne priznaju vlast u Kijevu i pod utjecajem su Moskve, posljednjih tjedana opet opako zakuhava. Dovlači se na njihove ‘granice’ teško naoružanje, tenkovi, topništvo…, u Kijev se dostavljaju turski dronovi, stižu brigade stranih ‘vojnih savjetnika’, ‘dragovoljaca’, kako su započele i topničke pripreme i razmještanje ljudstva. Nije tajna da se naveliko priča o proljetnoj ofanzivi kojom, opet Bidenov Kijev, namjerava izbiti na granicu s Rusijom, opkoliti gradove Donjeck i Lugansk s konačnim ciljem da ih se potpuno zauzme.
Nije teško pretpostaviti kako Moskva za sve to ne zna i kako u Kremlju pjevaju kaljinku ili kako rusko vojno vodstvo danju pleše kazačok, a navečer ili drma po votki ili gleda Labuđe jezero u Boljšoj teatru…, kako su njihove vojne i civilne tajne službe sve resurse upregnule da bi se riješile ‘oporbenjaka’ koji nije u stanju dobiti 5% glasova uz obilnu logistiku izvana… Te kako ih nije briga što bi na njihovu granicu mogli dovuči lansere s raketama kratkog dometa koje bez problema mogu preorati Crveni trg u središtu Moskve. Da bi s te iste granice bez problema veće ruske gradove uz granicu poput Rostova na Donu, Belogoroda, Kurska, Smolenska…(gradove veličine Zagreba, Osijeka, ili Splita, primjerice) mogli zasipavati danonoćno višecjevnim raketnim bacačima…


Pod pretpostavkom da nije tako, a nije, za očekivati je da bi se do Uskrsa moglo opako zakuhati.
Da nastavim s pretpostavkama, ali utemeljenim i na izravnim aktualnim informacijama s terena, na vlastitom iskustvu budući da sam u dva navrata izvještavao s istoka Ukrajine i to u vrijeme najžešćih sukoba do sada. Izvještavao sam s obje zaraćene strane, u to vrijeme bio jedini hrvatski novinar, no niti jedan ‘hrvatski mainstream medij nije bio zainteresiran za izvještaje izravno s terena’. Čak niti za simbolični honorar. Ali to je neka druga priča.


Dakle, krene li se odvijati pretpostavljeni scenarij, krenu li novonabavljeni turski dronovi testirani nedavno u Nagornom Karabahu tuči po položajima ‘opoločenaca’, kako se nazivaju borci DNR-a i LNR-a, krene li tuči teško topništvo, zrakoplovstvo, sve to pod nadzorom i zapovjedništvom stranih ‘vojnih promatrača’, potom uvezeno pješaštvo…, druga strana posve sigurno neće sjediti skrštenih ruku. Kao što ni Rusija neće nezainteresirano promatrati što se događa na njenoj granici. Nagađam dalje – formalno, operaciju će SAD i EU ocijeniti kao legitimnu akciju povratka suvereniteta Kijeva na cijelom teritoriju svoje države, a Rusija kao kršenje ‘Minskog sporazuma’ i izravnu prijetnju njenoj sigurnosti. Sukladno tome, neformalno, i iz Rusije će, možda preko trećih zemalja, krenuti vojna pomoć. ‘Vojni promatrači’, tehnika… Ništa manje sofisticirana i slabija. A bude li formalno scenarij izgleda još opakije.
Hajdemo dalje: ne budu li se stvari odvijale po zapadnom scenariju, Bijela kuća čiji prvi čovjek, uz političke, ima i izravne financijske interese na tom području, te EU, optužiti će Moskvu za sve. Neće im biti potrebni nikakvi dokazi za to, kao što im nisu trebali niti za navodna ‘trovanja’ Skripaljevih u Engleskoj ili nedavne humoreske s Navaljnim. Naprosto će ekspresno izglasati nove i nove sankcije Moskvi.
I sada se vraćam na početak, na ‘pandemiju’ i cjepiva protiv ‘opakog’ virusa.
Sve više europskih država, na čelu čak s Francuskom i Njemačkom, krenule su sa zabranama upotrebe zapadnih cjepiva za suzbijanje ‘pandemije’. One šišmiševe.


Posljednje vijeti kažu kako je talijanska sjeverna regija Pijemont u nedjelju priopćila da privremeno obustavlja cijepljenje AstraZenecom nakon smrti učitelja iz grada Biella pošto je cijepljen u subotu. Time se Pijemont pridružio skupini od najmanje pet europskih zemalja koje su privremeno prekinule cijepljenje primjenu AstraZenecina cjepiva. I Danska, Norveška i Island obustavili su cijepljenje zbog problema sa zgrušavanjem krvi, a Austrija je prošlog tjedna prestala koristiti određenu seriju cjepiva AstraZenece dok je istraživala smrtni slučaj uzrokovan zgrušavanjem. Njima se u nedjelju pridružila Irska iz opreza pozivajući se na izvještaje Norveške agencije za lijekove o slučajevima zgrušavanja krvi u nekolicini primatelja cjepiva. Drugo ‘čarobno’ cjepivo, Gatesov Pfizer, koliko se god to mainstream trudio cenzurirati, a teroristi koji su se nazvali ‘fact-checkerima’ rade u tri smjene tragajući za sve brojnijim izvještajima o teškim nuspojavama i smrtima, koje ‘pobjegnu’ u javnost putem društvenih mreža, također je, izgleda u problemu.
S druge strane, sve više država, pa i članica EU, registrirala je neovisno o direktivama iz Brisela, rusko cjepivo Sputnik V.
Upućeniji od mene znaju razliku između RNK/DNK cjepiva i vektorskih cjepiva, njihovoj namjeni, učinkovitosti, nuspojavama, posljedicama…, no sve su glasnije tvrdnje kako će se rusko cjepivo zabraniti, uskratiti ljudima na zapadu, države koje su ga registrirale sankcionirati… A uvođenjem, u pretpostavljenom scenariju, novih sankcija Rusiji, u paket sankcija vrlo je vjerojatno, ući će i njihova farmaceutska proizvodnja. Unatoč tome što je, čak prema Rusiji izrazito nesklonog Jutarnjeg lista, npr., 82% hrvatskih čitatelja glasovalo za uvođenje u upotrebu Sputnik V cjepiva u upotrebu u RH.

Koriste ga u EU naveliko već Mađarska, Slovačka, Bugarska…, a u ostatku svijeta gotovo polovica Južne Amerike, brojne Bliskoistočne, azijske države…, a najkorištenije je i u susjednoj Srbiji, na primjer, gdje ga se spremaju licencno i proizvoditi.
Sankcije, dođe li u tom hipotetskom scenariju do toga, mijenjaju stvari i to iz više razloga i s različitim posljedicama. Na stranu što će se države EU koje su se drznule zdravlje svojih građana zaštititi ruskim cjepivom biti prisiljene odustati od toga ili se pobuniti. Na stranu i posljedice koje će Bill i Joe nanijeti ostatku svjetskih država…
Sve se glasnije govori o uvođenju tzv. ‘COVID-ID’. Špekulira se da će bez njih biti nemoguće normalno putovati, raditi, kupovati, školovati se…
Pa se vratimo opet na pretpostavljenu, nimalo nemoguću situaciju, da Sputnik V, po diktatu WHO čiji je stvarni vlasnik Bill Gates, bude stavljen izvan zakona. I samim tim, oni koji su njime cijepljeni neće moći do takvih ‘COVID-ID’ isprava, a samim tim bi im bio onemogućen normalan život. Pretpostavimo da bi time, zapravo, bila ekspresno izgrađena nova ‘Željezna zavjesa’ prema kojoj bi ona stara, hladnoratovska, srušena prije 40 godina izgledala kao stara rasklimana seoska ograda.

Hoćemo li se ovog zida uskoro sjećati s nostalgijom kao seoskog rasklimanog plota?


Pretpostavimo da je ovaj hipotetski, ali na brojnim činjenicama utemeljeni scenarij, iako djeluje zastrašujuće, zapravo na jedan od blažih. Jer, na temelju svega ovoga mogli bi se odvijati scenariji koji u odnosu na ovaj, već dovoljno ružan i strašan, djeluju neizmjerno strašnije, ružnije, krvavije… Pretpostavimo…
Ne znam za vas, no pokušati ću sada ne misliti na sve ovo, možda uz pomoć nečeg sličnog imenu ovog portala, jer inače neću moći zaspati. Pokušati ću. Sanjati neki bolji svijet. Bez šišmiša, Sorosa, Gatesa, zaraženih svinja, Klausa Schwaba, štakora i kobri.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram