Ispred zgrade KGB-a prodaju korona virus

normabel.com

normabel.com

Nije sve uvijek kako se čini
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

U baru ‘Razvedka’ (‘Špijunaža’ op.a.) u Ljubjanki, središtu Moskve, točno preko puta sjedišta ruske tajne službe FSB, nekadašnjeg KGB-a, prodaje se koronavirus prenosi Komsomolayska Pravda

‘Razvedka’, bar uređen u militarističkom stilu, lansirao je novi hit – koktel ‘Koronavirus’, a posjetitelji bara u ovo razdoblje panike zbog epidemije, koktel naručuju radije nego ‘Sex on the Beach’. Sastav ‘Koronavirusa’ je, naravno, ‘vojna tajna’.

Po naručivanju, barmen s kirurškim rukavicama i zaštitnom maskom priprema veliku čašu punu leda. Potom medicinskim špricama iz šest čaša isisava ‘tajne sastojke’, da bi se napunjene injekcije zatim zabile u ledom napunjenu čašu. Gosti, koji na ruke također navlače kirurške rukavice, slijede upute barmena ‘epidemiologa’: Prvo se prazni i ispija zelena tekučina – koja sadrži koronavirus, a poslije nje crvena u kojoj je vakcina.

Klinička ispitivanja, donosi ‘Komsomolska Pravda’, bila su uspješna, nitko od barmena koji su radili na pronalasku koktela nije se zarazio, a nisu ni zabilježeni slučajevi infekcije nakon upotrebe.

Naš dvostruki špijun ipak nam je uspio dojaviti neke od glavnih sastojaka – apsint, limunov sok, liker od mente, maline…

Do sada nisu zabilježeni nikakvi negativni popratni efekti osim, u slučaju predoziranja, teški jutarnji mamurluk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

*** UPOZORENJE: Sadržaj vaših komentara kao i naziv vaših profila pri komentiranju je javno vidljiv.

Autor komentara sam odgovara za sadržaj komentara.
Normabel.com kao niti članovi tima koji radi na sadržajima Normabel.com portala nisu odgovorni za sadržaje komentara korisnika portala.
Svi komentari mogu biti moderirani ako na bilo koji način potencijalno GRUBO krše opća pravila ponašanja ili zakonske odredbe (vrijeđanje, diskriminacija – prijetnje i sl. pozivanje na počinjenje nasilja ili kaznenih djela i dr.)