Multimilijarder se razotkrio: Poziva na nezakonit rat u Siriji

normabel.com

normabel.com

..uvukao bi Europu u rat!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

George Soroš – toliko spominjano ime – s jedne strane samoprozvani filantrop i humanitarac, s druge strane raskrinkani bogataš koji utječe na svjetske politike s još nejasnim izvorom autoriteta i kredibiliteta, ali i motiva, na svom blogu poziva europske čelnike da se pridruže Erdoganu, optužujući Rusiju i Putina za krizu izazvanu u Siriji, koja kao posljedicu ima ogroman val migracija (prema Sorošu – Putin je odgovoran za nastanak mase od 6 milijuna izbjeglica) – ali ne u prve susjedne države koje nisu zahvaćene ratnim zbivanjima – već niti pet niti šest na sjever i središnju Europu.

Putina proziva za ratne zločine počinjene od strane ruske vojske u Siriji, dok Assada naziva najvećim barbarom ikad viđenim nakon Staljina kojieg između ostalog u tekstu optužuje za napad kemijskim oružjem protiv vlastitog naroda. U više navrata čitali smo o tome događaju, pa čak i od ‘uglednog’ Guardiana te je sam događaj ostao obavijen velom tajne u nekakvom nedostatku relevantnog dokaza.

Optužuje Assada i za ciljane napade na svoje civilne oponente, kao i namjerno gađanje dječjih vrtića, bolnica i škola s ciljem ubijanja i ozlijeđivanja onih koji pružaju skrb i brigu.

Također tvrdi, da je rusko zrakoplovstvo namjerno ciljalo 14 kampova u kojem su se nalazili izmješteni stanovnici Idliba, kao i da su se posljednjih tjedana napadi na kampove intenzivirali, potiskujući stotine tisuća ljudi iz kampova prema turskoj granici. Tvrdi da je službenu Ankaru ova situacija zaprepastila – pa su migrante koji se već nalaze na turskom teritoriju uputili neka se zapute u Europu, a što je po Soroševom razlog za izbijanje krize na Tursko-Grčkoj granici.

Sorošev tekst u originalnom izdanju možete pročitati ovdje: https://archive.li/MCrhm (u neizmjenjenom obliku)

Link na Sorošev blog

Za one koji žele znati više

George Soroš se često svojim utjecajem pojavljuje u zonama ratnih sukoba, gdje prema nekim izvorima kroz svoj institut “Open society (otvoreno društvo)” financira i kontrolira razne nevladine “neprofitne” organizacije diljem svijeta, a ima i aktivnu podružnicu u hrvatskoj “Institut Otvoreno društvo – Hrvatska”.

Tijekom ratnih zbivanja u bivšoj Jugoslaviji, bio je žestok protivnik politike dr. Franje Tuđmana, povodom čega je financirao različite projekte opozicije Franje Tuđmana.

Godine 2002. postao je i odlikovani ponosni nositelj odličja “Reda kneza Branimira s ogrlicom” koji mu dodjeljuje tadašnji predsjednik Mesić.

Red kneza Branimira s ogrlicom je odlikovanje Republike Hrvatske koje zauzima sedmo mjesto u važnosnom slijedu hrvatskih odlikovanja. Red je ustanovljen 10. ožujka 1995. godine.

Mesić uručuje odlikovanje Georgu Sorošu | Izvor – screenshot youtube videa

Red kneza Branimira s ogrlicom dodjeljuje se dužnosnicima i djelatnicima u tijelima državne vlasti, čelnicima diplomatsko-konzularnih predstavništava i predstavništava međunarodnih organizacija akreditiranih u Republici Hrvatskoj za osobite zasluge stečene promicanjem međunarodnog položaja i ugleda Republike Hrvatske i njezina odnosa s drugim državama. (Wikipedia).

Slikovni rezultat za mesić soros
George Soroš i bivši predsjednik Ivo Josipović

Nedavno je Soroš mlađi objavio fotografiju na svom Twitter profilu s premijerom Plenkovićem, nakon sastanka na svjetskom ekonomskom forumu..

..razgovarali su o rješenjima za demografiju i važnost europskog puta zapadnog balkana

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

*** UPOZORENJE: Sadržaj vaših komentara kao i naziv vaših profila pri komentiranju je javno vidljiv.

Autor komentara sam odgovara za sadržaj komentara.
Normabel.com kao niti članovi tima koji radi na sadržajima Normabel.com portala nisu odgovorni za sadržaje komentara korisnika portala.
Svi komentari mogu biti moderirani ako na bilo koji način potencijalno GRUBO krše opća pravila ponašanja ili zakonske odredbe (vrijeđanje, diskriminacija – prijetnje i sl. pozivanje na počinjenje nasilja ili kaznenih djela i dr.)