Ne budimo goveda! Ne dajte se manipulirati! Mainstream mediji krepavaju, ovo su im posljednji trzaji!

Robert Valdec

Robert Valdec

Nemojmo biti goveda! Jači smo od njih! Više nas je! Nemojte dozvoliti da vas 'brundaju' glupostima, pa da vam, dok vam mašu krpom pred nosom, s druge strane guraju klistire u stražnjice...
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

Znate li što je brunda? Ne znate? Pa to zna svaki veterinar, čak i veterinarski tehničari… Iako ne znaju niti oni što je brunda, koriste se njome političari na vlasti i njihovi psi – mainstream mediji:
“Brunda je jednostavna naprava kojom se životinji zadaje lokalna bol da bi joj se odvratila pažnja od određenog zahvata na tijelu“.
Slikovitije, riječ je o metalnoj štipaljci koja se konju ili govedu, stavlja u nozdrve ili, pak, štap s omčom koji se stavlja životinji na usnicu ili ušku te joj se njome dok je, zarobljena, sputana, zadaje bol na način da se zateže do granice izdržljivosti. I dok se jadan konj ili krava pate od novonastale boli, veterinar u miru obavlja druge zahvate poput, šivanja rana, njihova obrada i slično.


Je li sada jasnije? ‘Brundaju’ nas neprestano, skreću nam pozornost s tema koje su im neugodne, viču ‘drž’te lopova!’, ‘okreću pilu naopako’, ‘spinaju’… Ukratko, smatraju nas krdom goveda. Kada ste zadnji put pročitali u mainstreamu nešto o aferi Janaf? Ili o vjetroelektranama? O koncesijama za istraživanje plina i nafte?
Da budemo slikovitiji: zbog odbacivanja glasovanja u Saboru o ukidanju harača koji ni za što od poduzetnika ubire HGK čiji uhljebnici hlade stražnjice u Dubajiu, ubijaju nosoroge i zebre po Africi ili sakupljaju skupe umjetnine, oporba je napustila sabornicu, a zbog bolesti jednog zastupnika vladajuće koalicije nije bilo dovoljno ručica za kvorum. I odmah je ‘govedima na gubicu stavljena brunda’!


Štipa se govedima gubice pričom kako je ‘oporba protiv pomaganja postradalima od potresa’, svi mainstream mediji vrište o tome, a od silnog se vrištanja ne čuje više ništa o aferi ‘kaj bi štel biti’, o Janafu, o umjetnoj nestašici veterinarskog fajzerovog cjepiva (kojeg je, gle čuda, za Capaka ipak bilo dovoljno), o tome kako je u jeku ‘brundanja’ koronom država poklanjana stranim kompanijama…

Pojeo vuk magarca? Klub opet radi, momci na slobodi, a vi se rajo zabavljajte s drugim stvarima…


Nemojmo biti goveda! Jači smo od njih! Više nas je! Nemojte dozvoliti da vas ‘brundaju’ glupostima, pa da vam, dok vam mašu krpom pred nosom, s druge strane guraju klistire u stražnjice…


Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram