Njemačka opet otvara koncentracione logore – sada ih zovu ‘korona-zatvori’! Čeka li to i nas?

Robert Valdec

Robert Valdec

Kako se kažnjavaju eventualni pokušaji bijega iz njemačkih korona-zatvora, pucaju li stražari na bjegunce ili još ne, nismo uspjeli saznati
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

Tko prekrši najnovija pravila nametnuta zbog ‘pandemije’ koronavirusa u Njemačkoj, moga bi završiti i u kovid-zatvoru, kako mainstream popularno zove konclogore za neposlušne. Deja vu!


A pravila su, između ostalih poput zatvaranja škola, vrtića, trgovina u kojima se ne prodaju najnužnije namirnice, rada od kuće i zabrana konzumacije alkoholnih pića na javnim mjestima, obavezno nošenje posebnih FFP2 maski… I privatni socijalni kontakti srezani su na minimum – u posjet prijateljima kući ili u stan smije ući samo jedna osoba! Na otvorenom je zabranjeno približiti se drugoj osobi na manje od metar i pola udaljenosti Posebne FFP2 maske ipak se ne moraju nositi na otvorenim površinama, ondje su dozvoljene ‘obične’ medicinske maske koje moraju prekrivati nos, usta i dio lica.

Mainstream mediji u orgazmičkom transu objavljuju reportaže iz zatvora pripremljenih za neposlušne, oduševljeni idejama i planovima svojih vlastodržaca


Diljem Njemačke otvoreni su i posebni zatvori za prekršitelje ovih pravila, a sve više Nijemaca buni se protiv lockdowna i nametnutih restrikcija poput onih na subotnjim prosvjedima u središtu Berlina. Kako su se građani proveli, možete pogledati na ovom linku. Policija je u Berlinu u subotu tukla demokratski, ne kao istog dana u Rusiji.
Korona-zatvori ograđeni su visokim žičanim ogradama s žilet žicom, na ćelijama su prozori okovani rešetkama…

Mutti Merkel svoju vladavinu namjerava okončati zapisujući se u povijest uz rame s nekim prethodnicima


Uznici za sada imaju pravo na gledanje TV programa, a čak su im još uvijek dozvoljeni i mobiteli. Kako se kažnjavaju eventualni pokušaji bijega, pucaju li stražari na bjegunce, nismo uspjeli saznati. No svakako valja pratiti trend koji nameće kancelarka na odlasku. Prvo u Njemačkoj, ali za očekivati je da će je slijediti i ostale zemlje članice EU. Barem one čiije vlasti skaču u ‘stav mirno’ samo na spomen njenog imena. A koje su to, znamo svi vrlo dobro.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram