Slovenska policija otkrila 7 ilegalnih migranata koji imaju simptome Korona virusa

normabel.com

normabel.com

Svi uhićeni ilegalci imaju simptome specifične za Covid-19
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

16. ožujka 2020. slovenska policija otkrila je 7 ilegalnih migranata nedaleko Ilirske Bistrice u blizini hrvatske granice u dva taksi vozila, a kod kojih je otkrivena prisutnost simptoma koji bi se mogli povezivati sa zarazom Covid-19 virusom izvještava nova24tv.si

Šef regionalnog stožera civilne zaštite navodi kako je slovenska policija uhitila sedmoricu ilegalnih migranata koji su imali groznicu. Liječnici su im uzeli uzorke za analizu, a rezultati analize bit će poznati u večernjim satima. Do dovršetka analize i daljnjih postupaka koji se vežu uz traženje azila, ilegalni migranti biti će smješteni u postojinskom centru za azil, a očekuje se da će biti izolirani od ostalih štićenika centra.

Također doznajemo iz istog izvora da se u međuvremenu, kod šestorice volontera koji su bili angažirani na kontroli prometa putnika na graničnim prijelazima, potvrdila zaraza virusom Covid-19.

Izvori informacija i multimedije: nova24tv.si

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

*** UPOZORENJE: Sadržaj vaših komentara kao i naziv vaših profila pri komentiranju je javno vidljiv.

Autor komentara sam odgovara za sadržaj komentara.
Normabel.com kao niti članovi tima koji radi na sadržajima Normabel.com portala nisu odgovorni za sadržaje komentara korisnika portala.
Svi komentari mogu biti moderirani ako na bilo koji način potencijalno GRUBO krše opća pravila ponašanja ili zakonske odredbe (vrijeđanje, diskriminacija – prijetnje i sl. pozivanje na počinjenje nasilja ili kaznenih djela i dr.)