ŠOK U RUSIJI – LIJEČNIK KOJI SE SREO S PUTINOM POZITIVAN NA COVID-19!

Robert Valdec

Robert Valdec

I Putin ide u samoizolaciju?
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

Danas je Rusiju šokirala vijest kako je dr. Denis Vorcenko, ravnatelj moskovske gradske bolnice br. 40 pozitivan na virus COVID-19, no među tisućama zaraženih i sveopćoj panici zbog epidemije ta bi vijest zacijelo prošla nezapaženo da prije samo tri dana s dr. Vorcenkom u duljem razgovoru i obilasku bolnice vrijeme nije proveo i predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin!

Pažljivijim pregledom vijesti Prvog programa ruske državne televizije iz arhive od 29. ožujka, izvukli smo screenshoot-ove predsjednika Putina i njegovog domaćina, ravnatelja bolnice dr. Vorcenka kako šeću bolničkim hodnicima, obilaze operacione sale i stacionare, a snimljeni su i u razgovoru u dizalu.

Niti jedan niti drugi pri tom nisu imali nikakvu zaštitnu opremu – niti maske niti rukavice.

‘Dragi prijatelji doista sam dirnut vašom zabrinutošću. Da, istina je. Testiran sam na COVID-19 i test je pokazao da sam pozitivan, no osjećam se dobro. Izoliran sam u svom uredu gdje imam sve uvjete koji mi omogućavaju komunikaciju sa zaposlenicima, od kuda upravljam bolnicom i obavljam ‘telemedicinske konzultacije’, objavio je na svom Facebook profilu dr. Denis Vorcenko.

Do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli doći do informacije je li, nakon ovog, na virus COVID-19 testiran i predsjednik Rusije Vladimir Vladimirović Putin, no ne sumnjamo da jest i da se rezultati u Kremlju očekuju sa zebnjom. A praćenjem aktivnosti predsjednika RF ustanovili smo da redovito obavlja svoje dužnosti.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram