Zaštita podataka i GDPR odredbe

Deadline productions i normabel.com (u daljnjem tekstu normabel.com) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka na internetskim stranicama normabel.com (u nastavku: internetske stranice).

Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održao funkcionalnost internetskih stranica i omogućio usluge koje korisnici traže, normabel.com na ovoj internetskoj lokaciji može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetskih stranica normabel.com moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: Ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj.

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

normabel.com prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese internetskih stranica.

normabel.com prikuplja podatke o klijentu i izvan ovog internetskog mjesta, na temelju obrazaca upitnika uz suglasnost klijenta i u svrhe navedene u tim obrascima.

Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznao na osnovi pružanja usluga klijentima i u obavljanju poslova s pojedinačnim klijentom, normabel.com obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja internetskih stranica i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružio informacije o proizvodima ili uslugama koje možete koristiti. normabel.com može koristiti navedene podatke kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, olakšao korištenje internetskih stranica uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetskih stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.

normabel.com ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, normabel.com može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: Izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Ovime vas normabel.com ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica normabel.com štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Prigovor vezan za vaše osobne podatke imate pravo uputiti društvu na e-mail adresu gdpr@normabel.com , adresu sjedišta društva ili na telefonski broj +385 91 4554-066.

Prigovor možete uputiti i nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).